RK Kleuterschool 1964

Kleuterschoolfoto uit vermoedelijk 1964 of 1965 met zuster Hermana. Kleuterschool Zonneweide was destijds gevestigd aan het Kerkpad. Er zijn slechts een paar nemen bekend zie de bijlage.

Op de foto o.a.: Zuster Hermana, Jeroen Tijdink

2 reacties

  • Reactielink jeroen Tijdink Geplaatst door jeroen Tijdink dinsdag, 14 september 2021 12:22

    Inderdaad, ik sta op de foto en het was 1964. Bovenop het klimrek, rechts, die met die bril. Staand op het trappetje rechts Marc Brosschot en links van hem Henk Borsen. Verder herken ik Lia Veenboer, met dat opvallende witte haar en links van haar Adelbert Rigter. Maaike de Veen, staand op de grond, helemaal links. Letty de Graaf is de derde kleuter van links, zittend op het bankje met links naast haar Henk Tempelaars. Van enkelen weet ik alleen nog de voornaam of alleen de achternaam.

    Rapporteren
  • Reactielink Roeland Brugman Geplaatst door Roeland Brugman zondag, 21 maart 2021 18:11

    Zuster Hermana had zover ik weet altijd de 1e klas. Zuster Waltera deed de 2e klas. Ik herken verschillende mensen op de foto, maar weet zo gauw geen namen. Ik sta er zelf niet op. Ik herinner me wel Jeroen Tijdink, zoon van de wethouder. Er waren 3 broers. Franc (heette hij vroeger niet 'Frank' met een 'k'?) is 'bekend' en die zat bij mijn jongste zus in de klas, geboren in 1958. De oudste broer Tijdink zat bij mijn oudste zus in de klas, geboren in 1957. Naam helaas vergeten. Er was ook nog een jongere broer, maar ik weet niet zeker of hij bij mij in de klas zat (ik ben van 1959) en ik weet zijn naam niet zeker, kan zo maar Jeroen zijn geweest. Ik kan hun huis op de Naarderweg zo aanwijzen. Al met al kun je volgens mij vrij veilig concluderen dat de foto uit 1964 stamt. Ik was een 'vroege leerling' en kwam dus in 1963 op de kleuterschool. Ik sta niet op de foto.

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.